Снимка Булфото, архивКаримански отрича Дончева да му е предлагала пари. Председателят

...
Снимка Булфото, архивКаримански отрича Дончева да му е предлагала пари. Председателят
Коментари Харесай

Каримански: Татяна Дончева не ми е предлагала пари

Снимка Булфото, списък

Каримански отхвърля Дончева да му е предложила пари. 

Председателят на бюджетната комисия в Народното събрание Любомир Каримански, народен представител от Има Такъв Народ, отхвърли да е той индивидът, на който Татяна Дончева от " Изправи се БГ! Ние идваме! " да е давала пари, с цел да разцепи парламентарната група. Бомбата със скандалните разкрития за Татяна Дончева хвърли пред през вчерашния ден ръководителят на ПГ на Има Такъв Народ Тошко Йорданов. Каримански съобщи, че не е чувал за такава среща.

Топфинансистът на „ ИТН ” дефинира като минимална опцията той да бъде претендентът на Има Такъв Народ за шеф на Българска народна банка.

" Не се виждам като министър след идните избори, а като народен представител - бих желал да съм самостоятелният мажоритарен народен представител на хората ", сподели той.

" Категорично съм за избори 2 в 1, гледайки от страна на финансите това е по-разумният вид ", акцентира ръководителят на парламентарната комисия по бюджет и финанси.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР